Strada Doina 9, Bucuresti

Resurse Umane

HR este un alt modul care se ocupă de fiecare departament, din simplul motiv că implică toți angajații. Deoarece conține astfel de informații și procese valoroase, este un modul ERP implementat în mod obișnuit.

  • Deoarece software-ul HR colectează informații cu privire la fiecare angajat, colectează continuu date de la fiecare departament. Altfel spus, adună simultan date din mai multe locații, fie că este vorba de zilele de vacanță ale angajaților dvs., fie de orele de intrare / ieșire. Deoarece există o cantitate atât de masivă de date asociate cu resursele umane, poate fi ușor pentru datele duplicate sau inexacte să intre în sistemul dvs. Modulele de resurse umane pot ajuta la eliminarea acestei inexactități prin sortarea și analizarea informațiilor pentru a se asigura că acestea sunt corecte.
  • Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale modulelor de sistem ERP este colaborarea ușoară pe care o creează pe fluxurile de lucru interne. Atunci când sistemele sunt păstrate separat, datele trebuie împărțite manual. Prin urmare, dacă nu aveți un modul integrat de resurse umane, este posibil să fie necesar să efectuați reformatarea pentru a partaja informații, care pot fi predispuse la erori umane.
  • De exemplu, dacă reprezentanțele dvs. de vânzări obțin bonusuri în funcție de numărul de oportunități pe care le convertesc, sistemul dvs. de resurse umane ar avea nevoie de date CRM pentru a ști dacă administrează sau nu aceste bonusuri. Sigur, ai putea să contorizezi manual fiecare dintre apelurile convertite, însă cine are timp pentru asta? În schimb, atunci când adăugați un modul HR la ERP, datele dvs. CRM ar putea fi partajate automat cu modulul HR, care ar putea administra automat aceste bonusuri câștigate.
  • Conducerea, directorii și alte categorii superioare pot utiliza, de asemenea, modulul HR pentru a obține o imagine de ansamblu la nivel înalt a angajaților. Acest instrument poate fi utilizat pentru a face schimbările de politici necesare, fie că este vorba de slăbirea reglementărilor sau de a le face mai stricte. De exemplu, puteți analiza cât de multe ore suplimentare raportează fiecare departament și lucrați cu contorizatori pentru a reduce nevoia acestui timp suplimentar, ceea ce ar putea economisi banii companiei.