Strada Doina 9, Bucuresti

Programator Online

“Programator” este o aplicație online care permite gestionarea, vizualizarea și înregistrarea programărilor pacienților dintr-un spital, punând la dispoziția personalului medical și a pacienților o interfață intuitivă prin care poate fi realizat și monitorizat întregul flux de activități necesare procesului de programare.

Aplicația vine în ajutorul personalului medical, oferind o serie de funcții care fluidizează programările și, prin urmare,  eficientizează activitatea întregii instituții.

Prin folosirea programatorului online, fiecare parte implicată în procesul de programare se poate bucura de o experiență îmbunătățită, rapidă și ușoară.

  • Pacienții ce doresc înregistrarea unei programări pot accesa platforma web și, fără a fi necesară crearea unui cont, pot urma pașii aferenți realizării unei programări. Pacientul poate vizualiza în timp real orele disponibile pentru programare în funcție de specialitatea și medicul la care dorește să fie programat. Acesta poate, de asemenea, modifica sau anula programările.
  • Medicul înregistrat pe platformă își poate defini un program de lucru în funcție de specialitate și de durata consultației, iar acest program poate fi copiat pentru orice perioadă de timp (De exemplu, cazul în care un medic dispune de același program de lucru în mai multe săptămâni). În plus, medicul poate vizualiza o listă a programărilor și poate accepta sau respinge, moment în care pacientul primește mesaj pe telefonul mobil cu actualizarea statusului programării sale.
  • Operatorul call center poate introduce în aplicație programările primite prin centrală, având acces la toți medicii din platformă
  • Administratorul are posibilitatea de a vizualiza și modifica orice informație din platformă. În plus, acesta poate vizualiza rapoarte de activitate generale sau pentru fiecare doctor în parte.

Toate aceste activități sunt disponibile în cadrul platformei programator online ce poate fi accesată atât de pe PC, cât și de pe telefonul mobil.


Printre utilizatorii aplicației de programare online a pacienților se numără următoarele spitale din întreaga țară